۱۳۹۹ سه شنبه ۴ آذر
اطلاعیه شماره 2 دکترای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی

پذیرفته شدگان گرامی:

آخرین جزئیات ثبت نام و شرکت در مصاحبه دکترا تخصصی سال 1400- 1399

داوطلبانی که بر اساس نتایج اولیه انتخاب رشته واجد شرایط دعوت به مصاحبه شده و تمایل به شرکت در این مرحله از ارزیابی علمی و تخصصی را دارند می توانند با مراجعه به سامانه www.azmoon.org نسبت به انتخاب رشته یا رشته‌های مورد نظر خود جهت ثبت نام و حضور در مصاحبه علمی اقدام نمایند.

داوطلبان به منظور ثبت نام مصاحبه می‌توانند با کد ملی و کد دسترسی انتخاب رشته وارد این سامانه شوند و فرم مربوطه را دریافت و سپس تکمیل کنند و همراه با کلیه مستندات علمی و پژوهشی خود به صورت یک فایل pdf در سامانه بارگذاری نمایند.

داوطلبان بدون توجه به محل هایی که شرایط دعوت به مصاحبه را کسب نموده اند صرفاً می‌توانند بر اساس محل اقامت خود یکی از واحدهای دانشگاهی که در سامانه ارائه شده است را به عنوان حوزه برگزاری مصاحبه علمی مجازی انتخاب و ثبت نمایند که در اطلاعیه های بعدی مرکز سنجش پذیرش و فارغ التحصیلی، در خصوص زمان و نحوه حضور در واحد دانشگاهی و محل برگزاری مصاحبه مجازی اطلاع رسانی خواهد شد.

مصاحبه کلیه رشته و گرایشهای ثبت نامی فرد تنها در یک واحد دانشگاهی که توسط داوطلب انتخاب شده انجام خواهد شد و امکان ویرایش محل مصاحبه تا آخرین مهلت ثبت نام وجود دارد.

داوطلبان می توانند تا ساعت 24 چهارشنبه 26 شهریور نسبت به ثبت نام مصاحبه اقدام نمایند و عدم ثبت نام در سامانه فوق در موعد مقرر به منزله انصراف از پذیرش خواهد بود.

قابل توجه داوطلبین متقاضی شرکت در مصاحبه دکترای تخصصی سال 1400- 1399

مصاحبه دوره دکترای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی سال 99 از روز شنبه 99/7/5 باید 99/7/16 به صورت مجازی آغاز می شود.

داوطلبانی که نسبت به ثبت‌نام در سامانه مربوطه جهت شرکت در مصاحبه اعلام آمادگی نموده اند جهت انجام مصاحبه مجازی با رعایت پروتکل های بهداشتی (ماسک، دستکش و ...) ملزم به حضور در واحدهای دانشگاهی که از قبل مشخص نموده اند می‌باشند.

داوطلبان باید دفترچه راهنما و فایلهای تصویری سامانه مصاحبه به منظور آشنایی با نحوه و چگونگی برگزاری مصاحبه دوره دکترا را دریافت و مطالعه نمایند.

مدارک لازم:

1-مدرک شناسایی (اصل شناسنامه و اصل کارت ملی)

2- تمام سوابق علمی آموزشی تحقیقاتی (مقاله، پروژه، ترجمه، تالیف، اختراع، کسب مقام در جشنواره‌های علمی)

3- ریز نمرات پایان نامه کارشناسی ارشد تصویر مدرک کارشناسی ارشد چهار مدرک زبان خارجی معتبر در صورت دارا بودن