۱۴۰۰ دوشنبه ۳۰ فروردين
جزئیات جدید نحوه حضور کارکنان در محل کار در مناطق قرمز و نارنجی اعلام شد 1400/01/14
جزئیات جدید نحوه حضور کارکنان در محل کار در مناطق قرمز و نارنجی اعلام شد

معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به اعلام جدید ستاد ملی مبارزه با کرونا، نحوه حضور کارکنان در محل کار در مناطق قرمز و نارنجی را اعلام کرد.
جزئیات جدید نحوه حضور کارکنان در محل کار در مناطق قرمز و نارنجی اعلام شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی طی دستورالعملی جدید و با توجه به مصوبه جدید ستاد ملی مقابله با کرونا، موارد ذیل را با توجه به شرایط خاص کرونا در هر استان و شهرستان ‌(از نظر قرمز و نارنجی) جهت اطلاع همکاران دانشگاه اعلام کرد:

الف) مناطق قرمز: حضور کارکنان در مناطق قرمز براساس یک دوم حضور است.

ب) مناطق نارنجی: حضور کارکنان براساس دو سوم حضور است.

براین اساس، کارکنانی که در محل کار حضور ندارند باید در ساعت اداری به صورت دورکار امور اداری محوله را انجام دهند.

اولویت با آن دسته از کارکنانی است که بیماری خاص دارند.

همچنین کارکنانی که حضور آنها به هر دلیل در دانشگاه الزامی است، به نحوی شیفت بندی شوند که در امور جاری دانشگاه اخلال ایجاد نشود. البته اقتضای بعضی مشاغل حضور شیفتی است که آنها شرایط خاص خود را دارند.